Zoeken naar bij haar thuis

Uw zoekactie voor bij haar thuis leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Peter 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Zoek kleine vurige dame
Ik zoek sexcontact met een petite lady maximaal 1m60-65 met mooie rondingen. Ik ben zelf volslank, verzorgd, zachthandig en discreet. Ik kan verplaatsen over langere afstand. Reageer nu bij interesse met een korte beschrijving en jouw wensen.  
gisteren
Peter 61 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke vrouw wil een diepe zachthandige massage?
Hallo, ik ben een zachthandige man van niveau die op zoek is naar een vrouw die graag een diepe intieme massage wil. Discretie geboden. Bij interesse graag een mailtje terug met een korte beschrijving. Geen koppels of mannen aub xxxx  
Jjj 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zaterdag 18/03 = welverdiende datenight met jonge minnaar
Gegroet. Ik stel mezelf even kort voor. Ik ben een hoogopgeleide sportieveling (1m81/67kg) die komend weekend graag op date gaat met een 100% klassedame. Eerst kennismaken bij een drankje op cafe, bij mij/jouw thuis of bij kaarslicht op restaurant. Als de fysieke en emotionele klik er is, kijken we wat er volgt (bij mij/jou/op hotel). Kernwoorden: wederzijds respect en vertrouwen, emotionele klik, (ont)spanning. Ben jij een verzorgde klassedame en fantaseer je af en toe over een potente, charmante jongeheer die jou intens fysiek genot bezorgt en jou jouw hoogtepuntjes gunt? Word je graag diep en lang verwend op jouw ritme en volgens jouw wensen? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Wie weet pas ik in jouw plaatje. Tussen de lakens ben ik een gever die de spanning weet op te bouwen en het spel van zacht en ruw écht onder de knie heeft. Ik ben spontaan in de omgang - niet te braaf, niet macho - ga steeds goed gekleed de deur uit en ben erg gesteld op hygiëne. Tot gauw?  

Zaterdag 18/03 = welverdiende datenight met jonge minnaar
gisteren
SWEET 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Hallo Dames, ik ben een knappe vrijgezel, oprecht, netjes en discreet en zoek een gelijkgestemde dame om mooi momenten de delen bij wederzijdse klik. Geen fake gedoe of commerciële bedoelingen maar oprechte dame op dezelfde golflengte. Je ben ook vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt en je bent in de mogelijkheid om op regelmatige basis af te spreken voor meer dan sex alleen, een babbel, een knuffel, een etentje? Regio Oost/West Vlaanderen. Even kennis maken?  
gisteren
Verlangen 49 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Huidhonger
Ik ben een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man (1m81, normaal gebouwd, niet-roker) en ben op zoek naar lichamelijke contact dat er in mijn relatie niet meer is. Ik zoek iemand waarmee de klik er is om samen af en toe te ontsnappen uit de dagelijkse sleur, en om intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden. Respect, hygiëne en discretie zijn hierbij heel belangrijk. Bij voorkeur zit je ook in een soortgelijke situatie, dan kunnen we elkaar regelmatig die intimiteit geven die we beiden missen. Als jij je hier kan in terugvinden, dan kijk ik uit naar een reactie met foto van jou. Een antwoordje hierop met foto mag je vanzelfsprekend verwachten van mij. Hopelijk tot vlugs x  
gisteren
Gescheiden man 60 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Zoek lief vrwtje tot 60 jr die houdt van massage, gelikt worden enz. Heel discr bij mij thuis
Dag, ik ben een gescheiden hygiënische man van 60 jr en zoek een lief single of gehuwd vrwtje tot 60 jr om samen regelmatig overdag of 's avonds mooi uurtjes te beleven. Graag een vrwtje die houdt van massage, graag lang gelikt te worden enz., eventueel een trio ofzo te beleven. Dit kan heel discreet bij mij thuis, dus niet op een kamer ofzo. Je mag gerust mollig zijn. Welk vrouwtje heeft hier wel eens nood aan.  
R69 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Genieten
Hoi, Leuke spontane kerel is voor morgen (vrijdag 17-4 of zaterdagavond) op zoek naar een leuke spontane date met een vrouw of een koppel. Voor een paar heerlijke uren met elkaar te beleven. Lekker genieten van geile, stevige sex, waar lust, zoenen, lingerie, heels, bi, safe, massage,...ook in jullie trefwoordenlijst staat. Ikzelf ben een sportieve kerel van 50 jaar, 1m76 lang en 74kg. Kale kop (geschoren) met een stoppelbaardje en bi (alleen tijdens het spel, maar is zeker geen must). Normaal geschapen en intiem geschoren. Er kan veel ,maar moet niks. Alles in overleg. Ik kan mij verplaatsen en ontvangen in het centrum van Antwerpen. Ook kan je mij contacteren om een heerlijke sensuele yoni massage te geven, bij mij thuis. Als ik jullie interesse heb kunnen wekken hoor ik het graag. Groeten, Mook  

Genieten
gisteren
Stijn 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Minnaar zoekt minnares
Hallo, ik ben op zoek naar een eerlijke vrouw/minnares (leeftijd, lichaamsbouw, relatie of gehuwd niet van belang) om elkaar passioneel te verwennen. Bij de juiste klik zou ik graag een langdurige band willen opbouwen met wederzijds respect voor elkaars privé leven. Zelf ben ik 43j slank 1,80 66kg,iemand die positief in het leven staat geniet van de kleine dingen in het leven. Mocht deze advertentie je aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen, dat mag met of zonder foto. Hygiëne en discretie staat bij mij hoog. Fakers gelieve zich te onthouden enkel via mail of WhatsApp In het vaandel. Groetjes  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne,... Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Samen genieten van elkaar
gisteren
fwb 39 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
Fwb wanted
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10